Bemutatkoztak az EKE OFI új fejlesztései

Közel ezer pedagógus vett részt az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet új fejlesztéseit bemutató rendezvénysorozatán, mely az Oktatási Hivatal és a helyi POK-ok közreműködésével valósult meg tíz vidéki és két fővárosi helyszínen.

A képen az EKE OFI új SNI-s kiadványai láthatók.
 

Az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tankönyvi kínálata és digitális módszertani fejlesztései című programsorozat az EFOP-3.2.2.-VEKOP-15-2016-00001 kódszámú, A köznevelés tartalmi szabályozóinak megfelelő tankönyvek, taneszközök fejlesztése és digitális tartalomfejlesztése című projekt keretében valósult meg.

A rendezvényeken bemutatkoztak az Okostankönyvek, amelyek tartalmi gerincét a szintén az EKE OFI által fejlesztett Újgenerációs tankönyvek adják, de az online elérhető okosverziók digitális kiegészítőket (többek között videókat, szimulációkat, okosfeladatokat, layerezhető 2D és 3D térképeket) is tartalmaznak. 

Ugyancsak megismerkedhettek a rendezvényeken az érdeklődők az enyhe és középsúlyos fokban sérült SNI-s tanulók számára készült új EKE OFI-s fejlesztésekkel, és a nemzetiségi tanulók részére fejlesztett újdonságokkal is. 

Minden kedves Érdeklődő a rendezvénysorozat prezentációt letöltheti innen