Holnapelőtt a Magyar Színházban

Október 5-én mutatja be a Magyar Színház Horváth János Antal – Horváth Illés – Deres Péter: HOLNAPELŐTT című előadását. Az előadás színlapja itt található!

alt


A HOLNAPELŐTT új magyar darab - megannyi pincében játszódó világvége-történet nyomán. Kérdések sorát veti fel: lehet-e megmenteni bárkit is az akarata ellenére? Ha a túlélés feltétele a bezártság – érdemes-e vállalni vagy túl nagy az ár? A virtuális világ vagy a pincében kialakított bunker bezárt ajtaja foszt-e meg inkább a szabadságodtól? Izgalmas, offline-thrillert állított színpadra Horváth Illés és Horváth János Antal – Csiby Gergely, Kovács Panka és Gémes Antos előadásában. 

Október 6-án az előadás végén az alkotókkal közösen dolgozhatjuk fel a látottakat – KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ közvetlenül az előadás után!

A beszélgetés ingyenes, az előadásra szóló jegy ára egységesen 2000 Ft, online jegyvásárlás itt!

A kamaszodó korosztály érzékeny az igazságra és rosszul tűri, ha gyereknek nézik őket és a feje fölött hoznak döntéseket. Keresi önmagát és a világot, amelyben otthon lehet. Ehhez nyújt segítséget ez a keményre hangolt előadás. 

A Holnapelőtt új magyar darab, amely az Európai Színházi Konvenció (European Theatre Convention) Ifjú Európa III. elnevezésű projektjének keretein belül jön létre. 

Az előadást 15 éves kortól ajánljuk.

Teljes áron megváltott csoportos jegyvásárlás esetén az előadáshoz ingyenes színházpedagógiai foglalkozás igényelhető. 

Szeretettel várjuk Önöket a Magyar Színház előadásain!

Fotó: Juhász Éva
Fény: Deák András