Pénz7: Átadták az Arany Iránytű Díjakat

A Pénziránytű Alapítvány a Pénz7 nyitórendezvényén megbecsülése jeleként átadta az Arany Iránytű Díjakat, amely köszönet és elismerés a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez nyújtott elkötelezett támogatásért.

A laudációk így hangzottak:

„Elsőként Sipos Imre úrnak, az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézete főigazgatójának szeretnénk átnyújtani, aki az elmúlt években számtalan kérdésben, projektben segítette fejlesztő munkánkat. Három fontos témát emelek ki, helyettes államtitkárként a témahetek, így a PÉNZ7 tanév rendjébe illesztését, elismertetését támogatta, az irányítása alatt álló OFI a kezdetektől, 5 éve végzi a PÉNZ7 tananyagainak pedagógiai lektorálását. Sipos úr és munkatársai közreműködésével végezhettük el az általános iskolai matematika munkafüzetek Mindennapi pénzügyek fejezettel történő gazdagítását. Köszönjük támogató munkáját.”

alt


„Másodikként Bánki Andrea Irént, az EMMI Köznevelési Stratégiai Főosztály - vezető főtanácsosát szólítom. Andrea 5 éve áll az EMMI képviseletében a pénzügyi nevelés és a PÉNZ7 szolgálatában. A szó nemes értelmében szolgálja a PÉNZ7 és kapcsolódó rendezvényeinek ügyét. Stratégiai kérdésekben és hétköznapi ügyekben egyaránt rendelkezésünkre áll, példamutató ügyszeretettel dolgozik. Kedves Andi, nagyon szépen köszönjük munkádat.”

alt


„Harmadikként egy intézménynek szeretnénk az Arany Iránytű díjat adni. Első, középiskolai könyvünk kiadójának és tankönyveink terjesztésében megkülönböztetett figyelmet, támogatást nyújtó Könyvtárellátó Nonprofit Kft. vezetőinek és dolgozóinak munkáját szeretnénk megköszönni a díjjal. Tőczik Zsolt ügyvezető igazgató urat kérem az Arany Iránytű díj átvételére.”

alt