Tankönyvbemutató rendezvénysorozat indul

Az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tankönyvi kínálata című rendezvénysorozat 2018. március 1–22. között kerül megrendezésre. Országosan 5 helyszínen 6 alkalommal várjuk a tankönyvek iránt érdeklődő nagyközönséget. A rendezvények az EFOP-3.2.2.-VEKOP-15-2016-00001 kódszámú, A köznevelés tartalmi szabályozóinak megfelelő tankönyvek, taneszközök fejlesztése és digitális tartalomfejlesztése című projekt keretében és finanszírozásában valósulnak meg.

A rendezvény célja, hogy az érdeklődő intézményvezetők, tankönyvfelelősök és pedagógusok elsőkézből, a szerkesztők előadásaiból ismerkedhessenek meg a következő tanévre kínált könyvújdonságainkkal, ezzel segítséget nyújtva számukra a tankönyvrendelési időszakban.

A program szerint a plenáris előadásokat követően hat szekcióban folytatódik a munka (alsós, természettudományi, társadalomtudományi, idegennyelvi és tankönyvrendelési konzultáció, SNI). Három szekcióban külön programrészként – az adott tantárgyakhoz kapcsolódóan – a Nemzeti Köznevelési Portál (NKP) gyakorlatorientált, tankönyvekhez kapcsolódó bemutatására is sor kerül. A programot neves külsős előadók is színesítik.

A rendezvényen való részvételről igazolást állítunk ki.

A részvétel előzetes, online regisztrációhoz kötött, melyet a következő linken tehetnek meg: http://ofi.hu/jelentkezesi-lap

Szeretettel várjuk érdeklődőinket!

A rendezvénysorozatra idén 2018. március 1–22. között kerül sor az alábbi időpontokban és helyszíneken.

Március 1. – Budapest (Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum, 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 40.)
Március 5. – Budapest (Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum, 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 40.)
Március 8. – Eger (Eszterházy Károly Egyetem, 3300 Eger, Eszterházy tér 1.)
Március 13. – Kecskemét (Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ 6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.)
Március 20. -  Hajdúszoboszló (pontos helyszín megjelölés hamarosan)
Március 22. -  Tata (pontos helyszín megjelölés hamarosan)