Interjú

„Olyan a hangulat, mint az olimpián” – a Samu Team

Pénteken (november 10-én) kezdődik a World Robot Olympiad™ (WRO™) Costa Rica-i döntője, amelyen a Vértesszőlősi Általános Iskola háromtagú csapata is képviselteti magát. A nemzetközi versenyek hangulatáról és a felkészülés nehézségeiről a Samu Team felkészítő pedagógusa, Skrován József mesélt a TanTrend-nek.

„Nagy ötletelések, egyéni vállalások és csapatmunka!” – WRO csapatbemutató interjú

November 12-én elkezdődik a World Robot OlimpiadTM (WROTM) Costa ricai döntője. A Grean-peas csapattagok már az óceán felett repültek a célország irányába, miközben mi Tóth Józseffel, a csapat egyik felkészítő tanárával beszélgettünk a verseny felkészülési időszakáról.

Az Ady-SOKK már másodjára sokkolhatja a nemzetközi miliőt – WRO csapatbemutató interjú

Hatalmas élmény lehet középiskolásként egy nemzetközi versenyen képviselni városunkat, anyaországunkat.Még tekintélyt parancsolóbb, ha mindezt két egymást követő évben tehetjük meg. A nagyváradi Ady Endre Elméleti Líceum csapatának sikerült elérnie ezt a kiemelkedő eredményt. A csapat felkészítő tanára, Nagy Zoltán büszkén mesélt a felkészülésről és az eddigi eredményekről.

„Döntőbe jutni? Egy álom lenne” – WRO csapatbemutató interjú

A World Robot Olympiad™ (WRO™) pénteken kezdődő, Costa Rica-i döntőjére az újpesti Homoktövis Általános Iskola kétfős csapata, a HTRoboTeam is kvalifikálta magát, a felkészülésről és a nemzetközi versenyről Sándor Viktor csapatvezetőt faggattuk, akit megpróbáltunk esélylatolgatásra bírni.

Keményen dolgozni egymásért, egy közös cél érdekében – WRO csapatbemutató interjú

A World Robot Olympiad™ (WRO™) hamarosan (november 12-én) kezdődő döntőn részt vesz a Budapesti Műszaki Egyetem csapata, az InnoRobot-X is. Kapitányát, Lengyel Richárdot kérdeztük a versenyről, az előkészületekről – és természetesen terveikről is.